Επιλογή Σελίδας

Βρείτε τον προορισμό σας μέσω Google Maps χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στο Internet!

Οι χάρτες της Google (Google Maps) είναι τόσο απαραίτητοι και τόσο χρηστικοί, που θα ευχόταν κανείς να λειτουργούσαν μόλις τους χρειάζονταν, ακόμα και τις δύσκολες ώρες που θα έμενε εκτός σύνδεσης στο ίντερνετ ή η σύνδεσή του θα ήταν ασταθής λόγω κακού σήματος.

 

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση, που επιβεβαίωσε αυτό που είχε αναφέρει η Google αρκετό καιρό πριν και αφορά τη λειτουργία της εφαρμογής Google Maps εκτός σύνδεσης δικτύου. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να προσφέρει στους χρήστες την εμπειρία της πλοήγησης ανά πάσα στιγμή, χωρίς να νοιάζονται για την κατάσταση της σύνδεσής τους.

 

Οι κάτοχοι κινητών Smartphones και Tablets με λογισμικό Android, θα μπορούν να κατεβάζουν από το Google Play Store την εφαρμογή Google Maps, η οποία με την τελευταία αναβάθμισή της, θα τους επιτρέπει να αποθηκεύουν τους χάρτες στην συσκευή τους- όπως έκαναν και πριν- αλλά επιπλεόν να λαμβάνουν και οδηγίες για το πώς θα βρουν τις τοποθεσίες τους και τί χρήσιμο υπάρχει γύρω από την περιοχή που αναζητούν. Η συγκεκριμένη δυνατότητα θα είναι σύντομα διαθέσιμη και για τους χρήστες iPhone και iPad.

 

Πηγή φωτογραφίας

Google maps χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ?!
5 (100%)

Σύνολο: 2