Εκτυπώσεις Γεωργιάδη Α.Ε

Εμπορική διαχείριση ENTERSOFT ERP


Οι εκτυπώσεις ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΕ ξεκίνησε από ένα μικρό τυπογραφείο στο κέντρο του Βόλου πριν από περίπου 90 χρόνια. Σήμερα παράλληλα με το τυπογραφείο διαθέτει μια πλήρη εκτυπωτική μονάδα, ψηφιακών εκτυπώσεων και offset με πελάτες σε όλην την Ευρώπη και κύκλο εργασιών 6.000.000,00€.

Πολύτιμοι συνεργάτες όπου μέσα από μία μακροχρόνια συνεργασία, με τις πολυμορφικές και εξειδικευμένες γνώσεις τους, το πάθος και την αποτελεσματικότητα τους μας βοήθησαν τα μέγιστα έτσι ώστε η εταιρεία μας να είναι μια από τις μεγαλύτερες στον κλάδο και να οραματίζεται με αισιοδοξία και σιγουριά την ανάπτυξή της.
Φίλιππος Γκριναφίδης

Γενικός Διευθυντής, Εκτυπώσεις Γεωργιάδη Α.Ε.

Η νέα γενιά διαθέτοντας ένα νέο όραμα για την πορεία της επιχείρησης και έχοντας ως σκοπό να αυξήσει την εξωστρέφεια της, να ενδυναμώσει τις σχέσεις της με τους πελάτες αλλά και να διαφοροποιηθεί έντοντα από τον ανταγωνισμό, επενδύει διαρκώς εκσυγχρονίζοντας πλήρως τις υποδομές της. Απευθυνόμενη σε εμάς μοιράστηκε το όραμα και τις ιδέες της, ιδιαίτερα την απαίτηση της να διαμορφώσει πελατοκεντρικό χαρακτήρα στην παροχή των υπηρεσιών της εξασφαλίζοντας  τη μέγιστη ποιότητα στα προϊόντα της, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Βασικό σημείο αυτής της απαίτησης ήταν η αυτοματοποίηση των διαδικασιών παραγωγής και διακίνησης των τελικών προϊόντων στους πελάτες της. Η πρόταση μας για ολική αναδιοργάνωση των δομών και εταιρικών διαδικασιών, ειδικά στο κομμάτι της παραγωγής και της κοστολόγησης, βασίστηκε στο ENTERSOFT ERP. Με τη χρήση του ENTERSOFT ERP εξασφαλίσαμε ομαλότερη και ακριβέστερη ροή πληροφοριών από τμήμα σε τμήμα και αυξήσαμε τους ρυθμούς της παραγωγής διατηρώντας ταυτόχρονα χαμηλό το κόστος και διασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα στο παραγώμενο προϊόν αλλά και ακριβείς χρόνους παράδοσης.

Είστε έτοιμοι να υλοποιήσετε την ιδέα σας;

Αίτηση Ενδιαφέροντος – Προσφορά

Αξιολόγηση