Επιλογή Σελίδας

Web - Υπηρεσίες Διαδικτύου

Πραγματοποιήστε την ιδέα σας. Μοιραστείτε την με τον κόσμο.

Η παρουσία σας στο διαδίκτυο δεν είναι απλά επιθυμητή… είναι απαραίτητη!

 

Ο ανταγωνισμός των σύγχρονων επιχειρήσεων επιβάλλει τη διαφοροποίηση τους με κάθε τρόπο. Μια επιχείρηση θα πρέπει να διατηρεί ή να δημιουργεί μια ελκυστική εικόνα προς τα έξω. Μια εικόνα που να συνάδει με το πνεύμα μιας σύγχρονης και εξελισσόμενης επιχείρησης.

Πλέον απαραίτητο εργαλείο στην προβολή μιας επιχείρησης είναι το internet και οι εφαρμογές του. Στην Made On Info θα βρείτε το συνεργάτη που αναζητήτε για την κατασκευή ιστοσελίδας που σας αξίζει.

Αξιοποιήστε την εμπειρία μας σε πληθώρα εργαλείων όπως δυναμικές ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα, διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media management) κα εφαρμογές για κινητά και tablet (mobile applications), για να δομήσετε ή ακόμα και να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προβάλλεται η επιχείρηση σας.

 

Με την moi καθημερινά αντιμετωπίζουμε σαν συνεργάτες όλα τα θέματα διαχείρισης ψηφιακών δεδομένων. Το ψηφιακό μας νευρικό σύστημα αναπτύσεται και εμπλουτίζεται με απότερο σκοπό την επίτευξη της διαχείρισης του Disconto με την ταχύτητα της σκέψης.

Κάζος Αθανάσιος

Ιδιοκτήτητης, Disconto

Μιλήστε μας!

2 + 1 =